Bliv cerascreen-partner

Tak for at besøge cerascreen.dk og for din interesse for vores udvalg af medicinske selv-tests.

Som markedsleder indenfor medicinske selv-tests i Europa, arbejder vi sammen med mere end 600 partnere og vi vil se frem til at samarbejde med dig og dit team.

Vores partnere kommer fra en bred vifte af baggrunde og inkluderer apoteker, engrosforhandlere, diætister, ernæringseksperter, naturlæger, personlige trænere, træningslokaler, succes-coaches, professionelle atleter, influencere på sociale medier, online marketing specialister og meget mere.

Ønsker dine kunder at forbedre deres helbred og fitness, at komme sig hurtigere eller sove bedre? Giv dine kunder mulighed for at kigge ind i deres krop for at se hvad de har brug for.

Cerascreen sørger for alt du har brug for til at kunne give dine kunder individuelle råd: til bedre velvære, optimal regenerering og struktureret træning. Cerascreen har udviklet medicinske selv-tests der hurtigt og nemt viser hvordan kost og livsstil påvirker kroppen og hvilke specifikke behov dine kunder har.

Testene er nemme og hurtige at udføre. De kan udføres hjemme, på kontoret eller i træningslokalet. Prøven bliver analyseret i et certificeret laboratorium til human diagnosticering. Efter kun få dage vil du modtage en omfattende evaluering såvel som også individuelle råd i "my cerascreen" portalen.

Cerascreen byder på en stor vifte af tests: fra vitamin- til næringsstof- eller hormontests til allergi- og intolerancetests overfor madvarer, såvel som også verdens mest unikke proteintest. Eksisterende symptomer kan nu forklares og vitamin-, mineral- og hormonniveauer kan kontrolleres gennem blod-, spyt-, åndedrætsgas- og urinprøver.

 

Hvorfor arbejde med cerascreen?

  • Kvantificeret fremgang takket være personlig cerascreen-diagnosticering
  • Individuel human diagnosticering er fremtiden for personlig kundeservice indenfor  personlig træning, ernæringsrådgivning og også naturopati
  • Laboratorieparametre for strukturerede anbefalinger til diæter og kosttilskudsplaner, ligesom også livsstilsændringer
  • Cerascreen-tilknyttede programmer (e-mailing, newsletter, sociale medier, hjemmeside med links, online-butik, osv.)
  • Cerascreen diagnosticering muliggør krydssalg og promovering af høj kvalitets kosttilskud
  • En stærk partner ved din side: Cerascreen – ernærings- og diagnosticeringseksperter, online-marketingseksperter
  • Forelæsninger og kurser til erhvervskunder og partnere (på engelsk)
  • Lokal support ved events (workshops, seminarer, konkurrencer)
  • Sponsorering af professionelle og ambitiøse atleter
  • Særlige købs- og detailbetingelser til alle cerascreen tests

 

Er du interesseret?

Kontakt b2b@cerascreen.com for yderligere information.