Start med en test!

Gør dig klar til forbedret livsglæde med cerascreen! Vores testpakker lærer dig om dit helbred, og hvordan du kan nyde hver dag til fulde på netop den måde, som du ønsker. Hvad end det er igennem udflugter med børnene eller ved at forfølge dine særlige karrieredrømme.

Dine personlige testresultater

Få alt af vide med ét klik: På din personlige side, som kun du kan tilgå ved brug af et sikkert password, finder du en præsentation, der viser vores analyse af din cerascreen test. Derudover vil du finde din individuelle ekspertrapport, der forklarer hvilke substanser, der har en negativ effekt på dit helbred, og hvordan de forhindrer dig i din hverdag.

Individuelle råd og anbefalinger til dig

Genvejen på din rejse mod maksimal livsglæde: På baggrund af vores analyse modtager du en individuel kostplan samt råd om effektive kostændringer og supplerende kosttilskud. På den måde kan du få mest ud af livet og nå dine personlige mål!

Forbedret livskvalitet

Glæd dig til en fremtid, hvor intet er som det plejer. En optimal diæt betyder, at du kan udnytte alle muligheder. Nyd hvert minut og gør dine drømme til virkelighed. Hvad end det handler om familie, sport, arbejde eller fritidsinteresser – med cerascreen kan livet nydes.