cerascreen systemet

cerascreen® tilbyder sundhedsdiagnosticering, rådgivning og behandling med én enkel metode. Det er nemt, bekvemt og hurtigt fra dit eget hjem. Takket være en simpel returnering af en blodprøve, der kan udføres af helt almindeligt mennesker i deres private hjem uden hjælp fra professionelle, kan vores laboratorium fremvise præcise resultater på niveau med højeste standarter fra bare få dråber blod. Ved brug af data fra et supplerende spørgeskema og erfaringer fra tusindvis af gennemførte test over de sidste 10 år kan cerascreen udarbejde letforståelige resultatrapporter til hver enkel kunde sammen med vigtig information og personlig råd og vejledning, der kan hjælpe dig til at forbedre dit helbred.

Udover resultatrapporten tilbyder cerascreen® opfølgende produkter og services. Du kan få udført supplerende tests, arrangere en konsultation med en af vores ernæringseksperter eller bestille de rette vitaminer og kosttilskud i vores webshop. Alle services kan købes via din computer eller smartphone. I modsætning til andre sundhedsydelser behøver du ikke at bestille tid, bruge tid på at komme frem og tilbage eller risikere ventetid på stedet. På den måde sparer du både tid og penge.

Vores laboratorium

Tyske DST, Diagnostische Systeme & Technologien GmbH, specialist indenfor helhedsorienteret diagnostik i mere end 10 år, er cerascreen®s pålidelige laboratoriepartner. cerascreen® konceptet er baseret på mange års erfaring med DST diagnostik samt ekspertrådgivning fra erfarne specialister indenfor diverse sundhedsområder.

Certificeringer:

  • EN ISO 13485
  • ISO 9001
  • Regelmæssig deltagelse i eksterne laboratorietest

Vores ydelser

cerascreen® tilbyder medicinske laboratoriediagnoser, som er meget simple at udføre hjemme. Med vores test medfølger der en detaljeret og samtidig let forståelig rapport med resultaterne. Resultatrapporten, som er tilpasset den individuelle kunde, indeholder en præcis præsentation af resultaterne af din blodprøve og råd og vejledning omkring de spørgsmål, som du måtte have om ernæring og kosttilskud. For at gøre købet let for dig tilbyder vi forskellige betalingsmuligheder. Siden 2014 har det også været muligt at betale i rater, hvilket betyder, at du nemmere kan bestille dit cerascreen® produkt og først betale, når du har modtaget pakken. For at vi fortsat kan forbedre vores services, vil vi meget gerne høre din mening om os.
Udover vores produkter har vi lavet en informationsportal, hvor vi har samlet al vores viden omkring vores produkter, ernæring og diagnoser. Her kan du få svar på eventuelle spørgsmål igennem vores automatiske system. Hvis systemet ikke kan svare dig, er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere.